Lagkagehuset gør for alvor klar til juledagene

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Med den hyggelige juletid og det nye år lige rundt om hjørnet, deler Lagkagehuset glæder og festligheder gennem et nyt jule- og nytårssortiment. Både velkendte klassikere og velsmagende nyheder spreder i december juleglæde i landets bagerbutikker.

.

Mens duften af jul breder sig og nytårsforventningerne stiger, byder Lagkagehuset velkommen til en verden af søde juleoverraskelser og nytårsglæder. Gæster kan glæde sig til at forkæle sig selv med særprægede lækkerier, der oser af julehygge og nytårsstemning helt frem til 31. december.

“Vi er stolte over at præsentere et sortiment, der både hylder velkendte juletraditioner og inviterer på nye smagsoplevelser. Hver kreation er nøje skabt af vores bagere og konditorer for at bringe glæde og ikke mindst fantastisk smag til vores kunder, som de kan nyde eller servere i denne særlige tid på året.” udtaler Pernille Martinussen, produktansvarlig i Lagkagehuset.

.

Julen bages ind med snemænd og juletræer

Årets spiselige nyhed er den charmerende smeltede snemandsflødebolle, Snowy. En lækker marcipanbund overtrukket med hvid chokoladesne giver en smagsoplevelse, der passer perfekt til julehyggen med sin søde og delikate smag.

Samtidig introducerer Lagkagehuset en ny Julelatte; en kombination af rig, cremet latte med en snert af kanel, der er ideel som en varmende følgesvend under juleindkøbene.

.

juletræsflødebollen Noel vender tilbage

Årets nyheder er desuden ledsaget af en række tilbagevendende favoritter.

Gengangere som juletræsflødebollen Noel pynter i disken med sin knasende grønne kokosgran sammen med Ambrosiastangen, der er bagt med appelsinmarmelade og kardemommeremonce og den svampede krydderkage, Julefryd, som med sin søde og krydrede smag tilfredsstiller enhver sød tand.

Dertil byder sortimentet på julesmåkager, honninghjerter og -snitter samt en gammeldags julebolle, som er ideel til at genskabe den traditionelle julestemning.

.

Julen vare ikke just til påske

Julen hos Lagkagehuset fuldendes med en Julesteg og det smagfulde Julebrød af surdej, der sætter prikken over i’et til julefrokostbordet.

Julesortimentet er tilgængeligt i Lagkagehusets bagerbutikker frem til den 26. december. Det festlige nytårssortiment tager over fra den 27. december og kan fås indtil årets sidste dag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*