Lagkagehuset lancerer efterårssortiment og skruer op for hyggen med ‘afternoon tea’

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er efterårshygge på menuen i Lagkagehuset, der har deres oprindelse på Christianshavn, der nu byder den gyldne årstid velkommen med et nyt sortiment af søde nyheder og populære gengangere.

.
Inspireret af den engelske ’afternoon tea’ kan man i Lagkagehusets bagerbutikker nemlig nu sætte tænderne i nyheden Poppy Rose; en sød og luftig formkage med ristede blåbirkes og en svampet og let syrlig solbærmidte. Dekoreret i ægte afternoon tea-stil med en ceriserød solbærglasur og tørrede rosenblade.
Poppy Rose får selskab på hylderne af sidste års populære æbletærte med makroner og kanel, der er toppet med sprød crumble og bagte hasselnødder. Perfekt til at lune i ovnen, servere med creme fraiche eller flødeskum og nyde i sofaen eller foran pejsen på en kold efterårsdag.

.

Klassikerne er med

Kagebordet fuldendes desuden i år med to klassikere, der tidligere kun har været at finde i udvalgte bagerbutikker, men som hele Danmark nu kan få glæde af.

Sarah Bernhardt, som består af rig, mørk chokolademousse på en blød makronbund overtrukket med mørk chokolade og pyntet med tørret blå kornblomst, mens rabarbersnitten fuldender den søde efterårsmenu med sin chewy chokobund, lette jordbær-rabarbermousse, syrlige rabarberkompot og en knasende nøddetop.
“Efteråret er lige om hjørnet, så vores gæster skal naturligvis forkæles med lækre sager at varme sig på, når temperaturen falder, og vinden suser udenfor. Det kalder på søde sager, som kan nydes i bageriet eller bringes hjem og nydes i sofaen. Vores afternoon tea-inspirerede sortiment byder både på nyheder og gengangere, som kombinerer søde og syrlige smage, så der er noget til enhver smag”, siger Pernille Martinussen, produktansvarlig i Lagkagehuset

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*