Masser af garn i pakhuset på Nordatlantens Brygge

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Nordatlantens Brygge afholder den 10. udgave af strikkefestivalen Pakhusstrik i den kommende weekend – og lover en weekend med alt godt fra garnets farverige verden.

.

Der er noget for enhver strikker, både de garvede og begynderne, når den nordatlantiske strikkefestival Pakhusstrik løber af stablen den 8. til 10. september på Nordatlantens Brygge.

Ved festivalens mange garnboder kan man møde nogle af de fremmeste uldproducenter og strikkedesignere fra Færøerne, Grønland og Island. Desuden præsenterer det alsidige festivalprogram en perlerække af inspirerende foredrag og events i hele weekenden.

.

Alsidigt program

I foredragsprogrammet kan man høre om alt fra uld og bæredygtighed til færøske strikketraditioner og grønlandsk moskusuld. Eller møde islandske Guðrún Bjarnadóttir, der droppede en succesfuld karriere som tv-producer for at starte et garnfarvningsværksted.

Blandt indslagene er også den færøske dragqueen Miss Boogie, der leverer et underholdende strikkeshow fredag aften. Og lørdag eftermiddag kan man bl.a. møde journalist, forfatter og podcastvært Thomas Skov og strikkeentusiast Mikkel Bech, der drøfter strik og maskulinitet i live-talkshowet ”Samtaler om strik”.

Der er gratis adgang til festivalen og dens garnboder, hvorimod foredrag og events kræver enten adgangsbillet eller tilmelding. Og der er rift om billetterne på nordatlantens.dk/pakhusstrik

.

Pakhusstrik 2023

8.—10. september
Nordatlantens Brygge
Strandgade 91
Christianshavn/1401 København K

Mere på: nordatlantens.dk/pakhusstrik

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*