Masser af skræmmende flotte monstre indtager København

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det siges, at sløret mellem de levende og dødes verden er ekstra tyndt under Halloween. På lørdag forsvinder sløret helt, når Tivoli inviterer til et gruopvækkende optog med ca. 200 levende døde og skrækindjagende monstre, der marcherer gennem forlystelseshaven som en del af Monsters Night Out og Halloween i Tivoli.

.

Tivoli kommer til at kravle med zombier, kendte filmuhyrer og andre uhyggelige skabninger, som mareridt er lavet af, når Tivoli lørdag den 21. oktober inviterer til det traditionsrige Monsters Night Out-optog for 11. gang.

Optaget starter ved Tivolis Hovedindgang kl. 18.00 og slutter ved Himmelskibet. Efter optoget kan Tivolis gæster opleve de gruopvækkende væsner, når de indtager den Halloween-pyntede have og forlystelserne.

Monstrene i det store Monsters Night Out-optog har før ankomsten til Tivoli brugt et utal af timer på at gøre sig klar til efterårets store gys.

.

Et godt gys

Børn og gæster med sarte sjæle bør holde sig på afstand, da monsterparaden både viser klør og hugtænder. Monsters Night Out-optoget arrangeres af Copenhagen Zombie Crawl i delvist samarbejde med Tivoli.

”Alle de mange gæster, der elsker gys, får mulighed for at sætte deres mod på prøve, når monstre og levende døde indtager Tivoli med et glimt i øjet. Der vil være fuld skrue på hyggelig uhygge under paraden, som foregår som en del af Halloween i Tivoli. Deltagerne i Monsters Night Out-optoget bruger mange kræfter på at skabe de skræmmende, flotte udklædninger, så Tivolis gæster får en gruopvækkende oplevelse i særklasse. Og hvis man er særlig heldig, kan man få en tur sammen med dem i Rutschebanen eller Musikkarrusellen”, Anders Bobek, kommunikationskonsulent i Tivoli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*