New York Times kalder havnen noget af det mest oplevelsesværdige i København

Nyhavn. Foto: Mikkel Bækgaard / Havnefronten
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

New York Times har besøgt København i anledning af, at hovedstaden er udpeget til verdens arkitekturhovedstad i 2023, og fremhæver Nordhavn og havnen på listen over seværdigheder i en rejseguide til 36 timer i København. Det er By & Havn, der har fået øje på historien.

.

Både Nordhavn og Københavns havn er noget af det mest seværdige, hvis man skal tro New York Times og New York Times Travel, der har sat stederne på en liste over det mest oplevelsesværdige i København. Når avisen overhovedet beskæftiger sig med København, så er det fordi byen er udpeget af UNESCO som verdens arkitekturhovedstad i 2023.

Derfor sætter New York Times fokus på arkitekturen og rammerne for byens liv i deres artikel om, hvordan man kan bruge 36 timer i København, og Nordhavn og havnen er på listen over de udvalgte besøgsmål.

.

Kendt for…

København er verdenskendt for dagligdagens transport på cykel, og turister forundres ofte over kreativiteten for, hvad man kan medbringe på en cykel af børn og bagage, og at cykelturene foregår i alt slags vejr på alle årstider.

Sådan har det været i mange år, og som alternativ til at se byen fra den tohjulede foreslår avisen, at man lejer en båd og bevæger sig ad vandvejen, som de konstaterer må nærme sig andenpladsen over foretrukne transportmidler.

På turen rundt i havnen fremhæver de blandt andet den undersøiske bronzeskulptur “Agnete og havmanden” under Højbro ved Christiansborg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*