Stjålne el-cykler på Christianshavn returneret til rette ejere

Foto: Privat
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

I sidste uge blev der fundet flere el-cykler på Bodenhoffs Plads på Christianshavn, og ejendomspersonalet på stedet kontaktede derfor Politiet, da de havde mistanke om, at cyklerne var stjålne. Det skriver Politiet på de sociale medier.

.

Og ejendomspersonalets mistanke var korrekt. Da politiet slog cyklernes stelnumre op kunne de finde frem til rette ejere.

De var fra Belgien og var på vej hjem igen efter deres besøg i Danmark. Da de hørte om fundet, vendte de dog om, og derfor blev de i fredags genforenet med deres el-cykler.

”Det er vigtigt, at man husker at notere sit stelnummer, så man har det, hvis uheldet er ude og man får stjålet sin cykel. Stelnummeret skal man angive, når man melder sin cykel stjålet, og vi bruger det til at slå cykler op, som vi mistænker, er stjålne. Uden nummeret er det næsten umuligt at få stjålne cykler retur til rette ejere,” siger leder af nærpolitiet på Amager, Bjarke Alberts.

.

Du kan få flere gode råd her: https://politi.dk/koebenhavns-politi/nyhedsliste/kaere-cykelejer-gem-din-cykels-stelnummer/2023/06/06

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*