Ny Michelin restaurant gæster Tivoli

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Hen over julen fortsætter Tivoli traditionen med at byde Michelin restauranter inden for. Denne gang er det den svenske restaurant Knystaforsen.

.

Tivolis juleglade gæster kan naturligvis få stillet sulten med god julemad på Tivolis mange restauranter, som byder på klassisk smørrebrød, dansk julemad og æbleskiver, Men der venter en helt speciel gastronomisk overraskelse i vente i Det japanske Tårn.

Her kan man nemlig opleve et helt unikt julemåltid med Michelinmad tilberedt over åben ild, når den svenske restaurant Knystaforsen rykker ind i Det japanske Tårn og laver pop-up.

Den 1-stjernede Michelin-restaurant har normalt hjemme dybt i de svenske skove i Rydöbruk nord for Halmstad og har danske Nicolai Tram som køkkenchef.

Knystaforsen tilbereder lokale råvarer fra de svenske skove og søer med ufattelig akkuratesse over bål. Resultatet er unikt og vanvittigt velsmagende, og så har Nicolai Tram dekoreret Det japanske Tårn fuldstændig om, så man får den autentiske Knysteforsen-oplevelse med masser af skov, grene og bålfade.

Knystaforsen, som Nicolai Tram driver med sin kone Eva, fik sin Michelin stjerne sidste år. Restauranten ligger i modsætningen til pop up restauranten i Tivoli langt væk fra alfavej. Du finder den i Rydabrük nær landsbyen Lahult i Halland – knap tre timers kørsel fra København i bil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*