Nybyggede lejeboliger i Sydhavnen sælges for milliardbeløb

Køhlers Have. PR Foto
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det er under et halvt år siden, den sidste del af Køhlers Have i Sydhavnen stod færdig, men nu sælger Nrep og AG Gruppen de tre bygninger for ikke mindre end 1,24 mia. kroner til finske CapMan.

.

At skabe noget nyt, der harmonerer med det gamle, er lykkedes med ejendommen Køhlers Have, der med sine røde sadeltage, håndstrøgne mursten og grønne gårdrum er en moderne hyldest til det traditionelle Sydhavnen.

Byggeriet er udviklet mellem ejendomskoncernen Nrep og entreprenøren AG Gruppen, og de to virksomheder har nu valgt at sælge de tre boligkarréer på Borgmester Christiansens Gade til den finske kapitalforvalter CapMans core ejendomsfond.

.

Hurtigt udlejet

“Det er en attraktiv ejendom, som er blevet taget rigtig godt imod af markedet, og udlejningen er gået forrygende. Nu har vi i CapMan fundet en god langsigtet ejer af ejendommen,” siger Jacob Chemnitz, Investment Director i Nrep.

Køhlers Have bliver fondens fjerde investering i Danmark, og planen er at fortsætte med at investere i lignende ejendomme både i Danmark og Norden.

“Vores nordiske core ejendomsfond (CMRF) har et langsigtet fokus på at investere i velbeliggende og bæredygtige ejendomme i de største byer i Norden. Køhlers Have er et markant projekt i Sydhavnen, som har alle de kvaliteter, vi leder efter, når vi investerer i boligejendomme i Norden. Det er gennemtænkt og veludviklet projekt med mange kvaliteter i form af nærhed til by og metro, og løsninger i høj kvalitet,” siger Hasse Wulff, Investment Director i CapMan.

.

Populært byggeri

Byggeriet består af tre separate bygninger med i alt 384 lejeboliger, to mindre butikslejemål, parkeringskælder, områder som fælleskøkken, væksthus og tagterrasser, der skal forbindes med gangbroer, som lægger op til naturligt fællesskab beboerne imellem.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*