Pizzakæden Gorms er gået konkurs

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Selvom det er lang tid siden, at coronaen slap sig greb i Danmark, så trækker den stadig et dødeligt spor efter sig – i erhvervslivet.

For at holde hånden under erhvervslivet og dets ansatte, så gav staten lån, som allerede nu kræves tilbagebetalt. Og det er der en del virksomheder, som ikke har tjent nok til at gøre. Her i blandt Gorms. Så i dag kastede kæden, der blandt andet holder til på Fisketorvet og i Fields, så håndklædet i ringen og erklærede sig konkurs. Pengene til at betale gælden til staten, har kæden simpelthen ikke.

På virksomhedens hjemmeside skriver de selv: ”Vi har lukket dørene til vores restauranter og pizzabarer. Døre til et livsprojekt. Til en familie og en holdånd, som lever og ånder for at skabe gode oplevelser. Vi har oplevet både op- og nedture, bygget venskaber og skabt arbejdspladser gennem snart 15 år. Men de seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen, og kulminerer nu da selskabet bag Gorms er gået konkurs”.

I de seneste år har selskaberne bag givet underskud. Og selvom udviklingen i øjeblikket er god og kæden tjener penge, så har de ikke tjent nok til at betale gælden.

”Vi står tilbage med dyb ydmyghed og taknemmelighed overfor alle jer, som har bidraget og støttet os igennem årene. TAK for hvert et besøg. Hver en støtte og tillid gennem tiden”, slutter opslaget.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*