Populære krebsegilder i Jernbanebyen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det går rigtig godt med at holde festlige krebsegilder på Banegaarden i Jernbanebyen. Faktisk så godt, at arrangørerne har måtte kigge i kalenderen, for at finde flere dage, der kan tages i anvendelse til det populære arrangement.

.

Selvom vi ikke når svenskerne til sokkeholderne, når det gælder krebsekalas, kräftskiva og hvad man ellers kan finde på at kalde skaldyrsfester – svenskerne sætter omkring 4,5 millioner kilo krebs til livs hver sommer – så er populariten stigende.

I hvert fald på Banegaarden, der er beliggende i den gamle jernbaneby – placeret på arealet bag Fisketorvet. Hver torsdag i juli og august måned er Banegaardens langborde fyldt med krebs, grillede kartoffelsalat og festlige krebsehatte.

Til middagene sidder over 100 gæster skulder om skulder på gårdspladsen mellem Sydhavnen og Vesterbro og tager del i det skandinaviske slag, som er de sommerlige krebsegilder – en tradition, der nu fortsætter med fem nye datoer, da populariteten og de udsolgte gilder stiller ny efterspørgsel.

.

Om Banegaarden

Banegaarden er et gastronomisk knudepunkt mellem Sydhavnen og Vesterbro, som byder på økologiske madboder, gourmet surdejsbageri, restaurant Ticket – og ikke mindst kulturelle begivenheder med fællesskabet og gastronomien i fokus. BaneGaarden er en 5-10 minuters gåtur fra Fisketorvet eller Enghave metro. Adressen er: Otto Busses Vej 45, Kbh SV.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*