Sædbank rykker ind på Bryggen

European Sperm Bank
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den er god nok. En ny og anderledes bank er åbnet i Reykjaviksgade i den tidligere blomsterbutik.

Det er selskabet European Sperm Bank, der i torsdags slog dørene op for nuværende og nye sæddonorer i den tidligere blomsterbutik i Reykjaviksgade 3. Med åbningen af den fjerde lokation i Storkøbenhavn håber sædbanken, at flere donorer vil lægge vejen forbi – for der er i følge selskabet stærkt brug for dem.

Omkring hvert 10. barn i Danmark bliver til ved fertilitetsbehandling. Nogle gange har der været hjælp fra en sæddonor, og denne hjælp er uvurderlig for de personer, der har svært ved at få børn selv.

“Vores donorer er med til at hjælpe kvinder og par med at få deres ønskebarn. Det er en stor og altruistisk gave, de giver, og flere ville aldrig få børn, hvis ikke de fik hjælp fra en donor”, siger Michelle Laviolette, senior project manager i European Sperm Bank.

Åbningen af Reykjaviksgade er den sjette lokation i Danmark for European Sperm Bank, der også har kontorer i Amsterdam, London og Hamburg.

Lokalerne har man holdet i hvad man selv kalder “lyse og venlige” farver, som i følge selskabet “skal understrege den transparens, som European Sperm Bank tilstræber” i hele deres forretning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*