Tivoli holder åbent mellem jul og nytår og takker af med et brag af en fest!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Hvis man ikke kan overskue at jonglere med dampet torsk og jomfruhummer og bygge et tårn af kransekage og samtidig strikke en nytårsquiz sammen, og vil man opleve et fyrværkerishow, som selv den mest fyrværkerigale nabo vil måbe over, så tag i Tivoli nytårsdag.

.

Årets sidste dag den 31. december er i Tivoli fyldt med festlig underholdning og nytårsfejring for hele familien. Klokken 23.00 kan gæsterne traditionen tro opleve Tivolis imponerende nytårsfyrværkerishow over Koncertsalen.

Mens man venter på den store aften, kan dagen bruges i forlystelserne i Tivoli, hvor portene åbner kl. 11.00.

Hele Tivoli holder åbent mellem jul og nytår, og det gælder også nytårsdag, hvor forlystelseshavens restauranter serverer festmåltider og alle forlystelserne er i fuld gang.

Både børn og voksne kan nyde årets sidste tur i Rutchebanen, Ballongyngen, Dæmonen eller på Rasmus Klump Legepladsen, hvor de kan fordrive tiden, mens de venter på nytårsmiddag, festligheder og selvfølgelig Tivolis store fyrværkerishow, som oplyser aftenhimlen kl. 23.00.

.

Tradition at gå i Tivoli

Når familien alligevel er på besøg, har mange danskere tradition for at gå i Tivoli dagene mellem jul og nytårsaften.

Her kan man få andre til at lave familie-julefrokosten på en af forlystelseshavens mange restauranter eller bare fordrive ventetiden til nytårsaften med en sjov tur forlystelserne eller en hyggelig spadseretur ved Tivoli Søen.

Der er stadig ledige borde på Paafuglen, Fru Nimb, Grøften og flere andre restauranter i Tivoli mellem jul og nytår, hvis man ønsker at holde julefrokost i den gamle forlystelseshave.

.

Nytårskoncert i Tivolis Koncertsal

Tivolis gæster kan springe ind i det nye år med en symfoni af toner i Tivolis Koncertsal, som byder det nye år velkommen med et festfyrværkeri af klassisk musik med Tivoli Copenhagen Phil og operastjernerne Susanne Elmark og Peter Lodahl klokken 13.30 og 17.00, hvor Koncertsalens gæster også kan opleve et festligt, klassisk Wienerrepertoire med udpluk af Verdi, Lehár, Strauss, Kalman og Reesen og Lumbye.

Der vil derudover være indslag fra Tivoli Balletteater under ledelse af Tivolis balletchef Peter Bo Bendixen.

H.M. Dronningens nytårstale kl. 18.00 vises efter pausen i Koncertsalen under den sene nytårskoncert. Talen kan desuden overværes flere andre steder i forlystelseshaven, blandt andet af spisende gæster på Nimb Brasserie og Over Plænen.

Nytårsdag er i øvrigt sidste chance for at opleve forlystelseshavens mange juleboder, pyntede grantræer og de tusindvis af smukke lys, som pryder Tivoli, inden Tivoli takker af for i år. Tivoli åbner for sommersæsonen med Påske i Tivoli den 22. marts 2024.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*