Borgermøde om den nye kirke på Teglholmen

Formand for menighedsrådet Jane Heitmann sætter sin underskrift på en aftale med rådgiver på det nye kirkebyggeri på Teglholmen.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Vil du høre mere om den ny kirke på Teglholmen? Så kom til Borgermøde den 14. maj kl. 19. Her vil arrangørerne fortælle mere om kirken og processen, som undervejs er blevet ændret en del efter at kirke og kommune ikke kunne blive enige om et fælles projekt.

.

Sydhavn Sogns menighedsråd holder Borgermøde den 14. maj kl. 19 i Frederiksholm kirke i forbindelse med det nye kirkebyggeri på Teglholmen. Den der skal bygges ved siden af Alfred Nobels Bro, hvor Kirkeskibet i dag ligger lige ud for.

Byggeriet af den nye kirke i den blå del af Sydhavn har været længe undervejs, og der har været mange bump. I december 2022 sendte menighedsrådet totalrådgivningen af den nye kirke i EU-udbud og i maj 2023 – kunne menighedsrådet lave en aftale med Rørbæk og Møller Arkitekter.

.

Ny kirke skal stå i hundrede år

”Vi har i Sydhavn Sogns menighedsråd haft en super god proces omkring EU-udbuddet for vores nye kirke på Teglholmen. Vi har modtaget adskillige stærke og kvalificerede bud. Det stærkeste bud fik vi fra Rørbæk og Møller Arkitekter, som nu får opgaven med at tegne skitseforslag. Det er en spændende opgave – særlig set i lyset af, at sådan en kirke jo skal stå i +100 år”, sagde menighedsrådsformand Jane Heitmann ved den lejlighed.

Sydhavn Sogn har siden 2019 haft glæde af det midlertidige kirkeskib, der ligger til kaj på Teglholmen.

For menighedsrådet er det afgørende vigtigt, at de mange gode erfaringer fra hverdagen på kirkeskibet inddrages i det nye kirkebyggeri.

Kirkeskibet og vandet omkring giver en række muligheder både i forhold til aktiviteter og kirkelige handlinger, som er helt unikke for beboerne på både Teglholmen og Sluseholmen.

Inden Borgermødet er der Orienteringsmøde i forbindelse med det kommende Menighedsrådsvalg. Her er man også velkommen!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*