Copenhagen Marathon ændre planer efter branden på Børsen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Når 15.000 maratonløbere bliver sendt ud i gaderne i København og på Frederiksberg søndag den 5. maj, venter der en lille ruteændring undervejs. Området omkring Børsen bliver droppet, som følge af branden i bygningen.

.

Efter 34 kilometer var det meningen, at løberne skulle drejet fra Kalvebod Brygge og til venstre op ad Slotsholmsgade – med Børsen på højre hånd. Men siden branden i Børsen den 16. april har Slotsholmsgade været afspærret, og det bliver heller ikke muligt at løbe gennem gaden til Copenhagen Marathon.

I stedet kommer løberne derfor til at fortsætte under Knippelsbro og til venstre ned ad Havnegade, hvor de har Børsgraven på venstre hånd og Nationalbanken på højre side. For enden af Havnegade drejer man til højre rundt om Nationalbanken og ind på Holmens Kanal, hvor man så er tilbage på den oprindelige rute.

.

Flytter forplejning

Ruteændringen betyder, at vi må flytte den forplejningszone, der skulle have været i Slotsholmsgade. Derfor forplejningszonen flyttet til Havnegade og km-mærke 33,9.

Set i lyset af den triste hændelse, er en lille ruteændring heldigvis et problem, der nemt kan løses. Og ruten med den lille ændring er stadig målt op efter alle gældende standarder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*