De skal spille på Tivolis små scener

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Tobias Rahim, Malte Ebert, Artigeardit, Drew Sycamore, Andreas Odbjerg og Freja Kirk har alle spillet på Tivolis mindre scener, inden de brød igennem lydmuren og blev store stjerner på den danske musikhimmel. Tivoli har netop offentliggjort årets navne.

.

Nu præsenterer Tivoli årets MINT-program, som er forlystelseshavens koncertkoncept for fremtidens musikstjerner. I 2024 kan Tivoli præsentere 17 navne, som hver tirsdag klokken 19.00 i maj, juni, juli og august indtager Plænen og Orangeriet i forbindelse med koncertkonceptet.

I år kan Tivoli blandt andet præsentere et MINT-program, der består af Anthon Edwards, USSEL, Brimheim, KALASET, Yör, Astrid Engberg og MALU. Med MINT giver Tivoli mere plads til forskelligartede musikgenrer fra vækstlaget af musik i Danmark.

Formålet med Tivolis koncertkoncept MINT er at skabe en platform for både nystartede talenter og etablerede kunstnere, der udforsker nye musikalske stilarter, ved at give dem adgang til at spille deres musik for et publikum i forlystelseshaven.

.

Døråbner

Ved at tilbyde en scene og et publikum, er målsætningen at MINT kan medvirke til at åbne dørene for fremtidige Fredagsrock-stjerner, samtidig med at konceptet skaber et rum for, at anerkendte navne kan eksperimentere med nye musikgenre og udtryk foran et bredere publikum.

MINT er desuden en god mulighed for, at Tivolis gæster kan udforske ny musik og opleve mindre bands og artister, der står på vippen til at blive store.

Med koncertkonceptet MINT, som er Fredagsrocks cool lillesøster, ønsker Tivoli at styrke vækstlaget for dansk live-musik, og historisk har Tivoli da også altid støttet op om, at mindre kendte musikere fik mulighed for at udfolde deres potentiale i forlystelseshaven.

.

Upcoming navne

Blandt andet via musik-konceptet Lillefredag, der førhen var Tivolis koncertkoncept for lovende talenter. Lillefredag skiftede navn i 2023 og genopstod som MINT.

I 2019 var Tivolis gæster vidne til Tobias Rahim, der gav en koncert på ca. 23 minutter for få hundrede mennesker, som en del af en Lillefredags-koncert.

Andre kunstnere, som tidligere har spillet på Plænen og Orangeriet, inden de rigtigt brød igennem lydmuren, tæller artister og bands som Blæst, Ida Laurberg, eee gee, Artigeardit, Coco O, Clara, Lord Siva, Jonah Blacksmith, Soleima, Batsheba, Andreas Odbjerg, Mekdes, Drew Sycamore, Freja Kirk, Malte Ebert og Patina, der alle i dag er en etableret del af den danske musikscene.

Kunstnere, der efterfølgende er eksploderet, og hvor en lang række af dem sidenhen har indtaget scenen til Fredagsrock.

.

Velkommen til

Sidste år kunne publikum bl.a. opleve Pauline, Danser med Piger, Lucky Lo, Ora, Lasse Skriver og Marcus.wav. indtage MINT-scenerne. I år rykker Danser med Piger over fra MINT til Fredagsrock-scenen, når de den 6. september indtager Plænen.

Coco O., der tidligere har spillet til Lillefredag, åbner Fredagsrock 2024 den 12. april, mens Barselona, som også tidligere har spillet til Lillefredag, i år kan opleves spille til Fredagsrock den 24. maj.

Mens Lillefredag altid foregik om torsdagen, så spiller MINT-artisterne om tirsdagen. MINT-koncerterne afvikles enten på Plænen, som publikum kender fra Fredagsrockkoncerterne eller i Orangeriet, hvor der er plads til 800 siddende og stående koncertgæster. MINT-publikummet får altså have gode muligheder for at opleve musikere, der kommer til at præge fremtidens danske musiklandskab.

DAYYANI åbner MINT den 7. maj klokken 19.00 i Orangeriet, mens KALASET lukker sæsonen den 27. august. Den 21. maj kan Tivolis gæster opleve det tidligere medlem af Citybois, Anthon Edwards indtage Plæne-scenen, mens FRAADS den 4. juni spiller sange fra albummet Mosquito, som udkom i 2023. Tirsdag den 2. juli bliver publikum lukket ind i MALU’s poppede, soulede og R&B’ede univers, når hun indtager Orangeriet, mens Dusin spiller til MINT den 30. juli.

.

MINT-programmet 2024

Dato Navn Scene

07-maj DAYYANI Orangeriet

14-maj ROYA Orangeriet

21-maj Anthon Edwards Plænen

28-maj AUFORI Orangeriet

04-jun FRAADS Plænen

11-jun Yör Orangeriet

18-jun Ella Augusta Orangeriet

25-jun Brimheim Plænen

02-jul MALU Orangeriet

09-jul Astrid Engberg Orangeriet

16-jul APHACA Orangeriet

23-jul USSEL Plænen

30-jul Dusin Orangeriet

06-aug Dos Santos Orangeriet

13-aug KEDDE Orangeriet

20-aug UNG-SKAB Orangeriet

27-aug KALASET Plænen

Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til koncerterne.

Koncerterne ligger tirsdage klokken 19.00 fra 7. maj til 27. august og varer i omegnen af en time.

Fredagsrock, MINT og LørdagsHits

I 2024 byder Tivoli på Fredagsrock med koncerter kl. 19.00 og 22.00 samt en lang række LørdagsHits-koncerter og Tivoli nye koncertkoncept MINT, som blev lanceret i 2023

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*