DEBAT. DF: Den holdningsløse borgmester

Tour de France, Grand Depart Copenhagen 2022. Christian Prudhomme, Direktør A.S.O. og Mia Nyegaard, Kultur- og fritidsborgmester (rad.). Photo: Pernille Kingo, Grand Depart Copenhagen Denmark
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
DEBAT Af Finn Rudaizky (DF)
Medlem af Borgerrepræsentationen
.
Da CPH STAGE foretog sin dramatiske, diskriminerende udelukkelse af den israelske teaterprofessor Dr. Roy Horowitz, til dette års CPH STAGE festival, væltede det ind med protester mod udelukkelsen.
En der ikke protesterede var den radikale kulturborgmester i København, Mia Nyegaard. Hun “nåede” det ikke. Og det tror jeg slet ikke er nogen tilfældighed.
Derimod nåede Borgmester på Frederiksberg, Michael Vindfeldt (S), lige med det samme, at sende et brev til festivaldirektør Morten Krogh og bestyrelsesformand Pia Allerslev, hvor han i skarpe vendinger protesterede over, at CPH STAGE, havde trukket sin invitation til den israelske professor tilbage.
.

Tog det til efterretning

Samme dag, den 21/3, nåede Mia Nyegaard alligevel noget. Ikke en protest, som den socialdemokratiske borgmester Michael Vindfeldt havde sendt, men derimod et brev til CPH STAGE, hvor Mia Nyegaard, som kommentar til at udelukke israeleren bl.a. skrev “at jeg tager den beslutning til efterretning”.
Altså ingen protest som fra Frederiksbergs borgmester. Tværtimod.
Vi vil sikkert snart høre, at Mia Nyegaard, ikke havde tid.
.

Protest fra andre

Så lad os da bare glæde os over, at f.eks. Nikolaj Bøgh (K), Lars Weiss (S), Klaus Mygind (SF), Pia Kjærsgaard (DF), Karina Bergmann (K), Søren Espersen (DD), Kulturministeren og undertegnede, alle nåede at protestere offentligt.
Protesterne hjalp. Israeleren bliver alligevel inviteret.
Godt vi andre politikere ikke var så holdningsløse som den københavnske kulturborgmester.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*