DEBAT: DF: Groft manipulerende svar om Husets teater

Finn Rudaizky, Dansk Folkeparti, Borgerrepræsentationen, Københavns Kommune.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
DEBAT - Af Finn Rudaizky (DF)
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation

.

Som måske bekendt, blev Eurovision-finalen fra Malmø, vist i Live-visning i Københavns Kommunes bygning “Huset” i bygningens biograf.

På facebook og andre steder, havde arrangørerne i invitationen, tydeligt gjort opmærksom på, at personer med sympati for Israel og som støtter den israelske sang “Hurricanes” are not allowed.

Altså man var ikke velkommen.

Den diskriminerende “velkomst” skræmte flere væk. Frygt for chikane og overfald, gjorde at det blev til en “ren forsamling” uden Israel-fans. Også selv om “Husets” kodeks siger, at “arrangementer er for alle gæster i alle aldersgrupper”.

.

Hvor er Kulturborgmesteren?

Kulturborgmester Mia Nyegaard (R) har ikke svaret på mit undrende politikerspørgsmål. Det lod hun sin administrerende direktør om, men det er altid Borgmesteren, som godkender besvarelsen.

Man beklager fejlen ledsaget af en hjemmebrygget ikke særlig troværdig konklusion.

Man lægger til grund, at “selve arrangementet i “Huset” blev gennemført i sin fulde længde , at alle bidrag blev vist, og at der ikke var diskussioner om boykot el.lign. under fremvisningen”.

.

Israel-fans ikke velkomne

At det tilsyneladende var så harmonisk, skyldes måske, at man havde skræmt Israel-venlige mennesker væk fra et kommunalt hus og indirekte advaret dem mod at komme.

Jeg noterer mig, at hovedstadens kulturborgmester endnu engang gemmer sig helt væk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*