DEBAT: DF: Stop nu den kulturborgmester

Finn Rudaizky, Dansk Folkeparti, Borgerrepræsentationen, Københavns Kommune.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
DEBAT - Af Finn Rudaizky (DF)
Medlem af Københavns Borgerrepræsentation
Den radikale kulturborgmester Mia Nyegaard, optræder endnu engang komplet holdningsløs. Jeg har den 19/5 spurgt Borgmesteren om, hvad hun “som borgmester vil foretage sig, efter at det ved fodboldkamp den 18/5 i Valby Idrætspark, mellem Frem og Ishøj, blev konstateret, at krigen i Mellemøsten mellem Hamas og Israel, tilsyneladende også er flyttet til Valby Idrætspark”.
Der var nemlig placeret et Hamas-Palæstina flag ved siden af Frem-flag og Dannebrog.
I mit brev til Borgmesteren, advarede jeg mod den udvikling på københavnske idrætsbaner.
.

Svagt svar

“I min optik skal man være varsom med at indskrænke retten til at have flag med til fodboldkampe og andre kulturelle begivenheder”, svarer Mia Nyegaard mig bl.a.
Hun fortsætter: “Når det er sagt, har jeg ikke noget mod nationalflag på stadion, selvfølgelig heller ikke staten Israels. Så længe de, der medbringer flagene, ikke skaber utryghed for andre tilskuere”.
Men, det er jo netop det, som rent faktisk er tilfældet. Utryghed for tilskuere som er kommet for at se en fodboldkamp og ikke blive hevet ind i udenrigspolitik.
.

Falsk tolerance

Borgmesteren viser med sin “tolerance” for at der sagtens også kunne være et Israel-flag på Valby Stadion til en divisionskamp – at hun absolut ikke har styr på stemninger og strømninger i hovedstaden, fra 7. oktober, hvor Hamas-Israel krigen startede.
Hvis der blev plantet et Israel-flag, så ville det være til fare for de som havde det med og flaget ville ikke stå der i mange minutter, før det blev fjernet af tilskuere, som ikke sympatiserede med Israel.
.

Mere kaos istedet

Det er det kaos, som Borgmesterens linje vil medføre. Problemet med politikere er ikke, at de har en anden holdning end mig. Det er demokratiets vilkår.
Men, problemet holdningsmæssigt, men især sikkerhedsmæssigt er, hvis man er tudedøv og naiv – og at netop denne svaghed, får voldelige eller andre alvorlige konsekvenser for tilskuere til en fodboldkamp.
Hvorfor pokker skal vi tvinges til at indføre udenrigspolitiske konfrontationer på vores fodbold-stadions ?
Det er en katastrofe for byen og sikkerheden med en radikal idræts- og kulturborgmester i denne her tid. Hvem stopper dette vanvid ?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*