DF vil bevare rødt kød i på Københavns Rådhus

Københavns Rådhus. Foto: Anne Marie Korup / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Allerede i efteråret besluttede politikerne, at fjerne det røde kød fra byens daginstitutioner. Nu er turen så kommet til politikerne selv på rådhuset. DF mener det er noget pjat.

.

Da politikerne sidste år stemte for at fjerne rødt kød fra byens daginstitutioner, så var det en sag, der blev startet i fagudvalget – og her kan man ikke bestemme hvad man gør i andre dele af byen. Så forslaget kom aldrig til at gælde på rådhuset.

Men det gør det nu, for skal det gælde i institutionerne, så skal det også gælde på rådhuset mener De Radikale, som har fremsat forslaget.

DF stemte imod ændringen m.h.t. afskaffelse af kød til skolebørn og vil også stemme imod de radikales forslag om kødfrit på rådhuset.

“Det er symbolpolitik på et meget lavt niveau og illustrerer tydeligt de radikales politiske problemer i København. De burde hellere kaste sig over for lidt vinterindkvartering til byens hjemløse, herunder mange unge under uddannelse eller sætte fokus på, hvordan vi får standset, at unge hash-misbrugere under uddannelse falder fra og ikke fuldendte et uddannelsesforløb”, siger Finn Rudaizky fra Dansk Folkeparti.

Han mener, at De radikale har fjernet sig fra virkelighedens verden og “lever i en boble på rådhuset”.

“Byens problemet løses ikke ved radikal “selvforstået” politik. Den tid er for længst forbi”, siger DF’s gruppeformand Finn Rudaizky.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*