7-Eleven åbner med nyt bogkoncept i lufthavnen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

7-Eleven har slået dørene op til den første Read & Fly-butik i Københavns Lufthavn. Konceptet er nyt i Europa, og den første af en række butikker, der skal give gæsterne flere læseoplevelser med på rejsen.

.

De rejsende i Københavns Lufthavn vil fra denne uge møde et helt nyt koncept, da den første 7-Eleven Read & Fly butik netop er landet i Københavns Lufthavn ved Finger A. Butikken er den nyeste tilføjelse til lufthavnens tilbud til de rejsende.

“Vi bestræber os hele tiden på at give vores kunder nye oplevelser, når de rejser fra Københavns Lufthavn. Derfor har vi glædet os til, at den nye Read & Fly-butik åbner. 7-Eleven er indbegrebet af convenience på farten, og med det nye bog-koncept sørger vi for at sende vores gæster afsted med ny inspiration og læseoplevelser i kufferten,” siger Michael Clausen, Senior Director for shoppingcenteret i Københavns Lufthavn.

Udover et omfattende udvalg af convenienceprodukter, drikke og snacks, tilbyder butikken et stort udvalg af magasiner og bøger, som kan gives som gave eller sikre, at der er godt læsestof med på rejsen. Og der er god grund til at give bøgerne flere m2, for de printede sider står højt på indkøbslisten, når vi rejser. Særligt krimier, historiske romaner og science fiction er at finde på listen over danskerne foretrukne genrer ifølge tal fra Danmarks Statistik.

.

Udvikler nye tilbud til rejsende

Københavns Lufthavn udvikler konstant tilbuddet til de rejsende og kunne 2023 præsentere en række nye åbninger, hvor blandt andet håndværksbryggeriet ÅBEN åbnede ny ølbar, det danske modebrand GANNI åbnede konceptbutik, og de madglade kunne sætte sig til rette i Union Kitchens nye, store restaurant. For Københavns Lufthavn er åbningerne en del af strategien om at være en moderne lufthavn med forskelligartede oplevelser for de rejsende. Tilbud, der kommer endnu flere af med flere nye åbninger i Terminal 2 i år og på sigt med udvidelsen af T3 terminalen i horisonten.

Københavns Lufthavn og 7-Eleven har længe haft et tæt samarbejde om at tilbyde kunder convenience på rejsen. I 2023 vandt 7-Eleven et udbud, der betyder, at de kommer til at overtage hele kioskkategorien og salgsautomater i lufthavnen. 7-Eleven Read & Fly er den første af sin slags i lufthavnen, og udvides konceptet i løbet af 2024 med tre Read & Fly-konceptbutikker i hele lufthavnen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*