Fisketorvet genåbner restauranthjørnet i april

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Efter års planer og seriøse ombygninger, så genåbner shoppingcenteret Fisketorvet delen med restauranter, som de selv kalder maduniverset Kajen.

.

Mens der er forår i luften, så gør Fisketorvet klar til at genåbne deres madunivers, der har været nedlukket gennem meget lang tid . Datoen er nu fastsat til torsdag den 18. april 2024 for åbningen af Kajen, som det nye mødested og madunivers er blevet døbt.

Dette område, der strækker sig over 6.500 kvadratmeter, vil tilføre havnefronten nyt liv med et væld af madoplevelser.

“Vi er begejstrede for at kunne præsentere Kajen efter lang tids forberedelse. Vi ser frem til at dele dette nye kapitel med Københavns beboere og besøgende,” siger Helle García Korndal, ansvarlig for kommerciel ledelse hos Fisketorvet.

.

Stærkt opgraderet madunivers

Fisketorvets åbningsarrangement markerer -i følge dem selv – begyndelsen på et spændende kapitel, hvor alle kan nyde en bred vifte af madkoncepter fra streetfood til mere afslappet spisning, alt sammen med udsigt over vandet og Københavns skyline.

Navnet Kajen mener Fisketorvet at have valgt med omhu og skal symboliserer stedets historie og beliggenhed som et mødested ved vandet. Konceptet bag maduniverset hylder Fisketorvets oprindelse som et sted, hvor fisk blev handlet ved kajen.

Med Kajen ønsker Fisketorvet at skabe et dynamisk mødested, hvor mad, atmosfære og beliggenhed går op i en højere enhed og imødekommer gæsternes varierede behov.

.

Åbningsarrangement

Kajen repræsenterer en udvidelse af Fisketorvets faciliteter og et nyt kapitel i shoppingoplevelsen og mulighederne ved havnefronten.

Åbningsarrangementet den 18. april byder på smagsprøver og særlige åbningstilbud. Stemningen vil være livlig med musik fra DJ’en, der fylder området med energi. Besøgende opfordres til at opleve Kajen på tom mave og lade sig inspirere af de forskellige madoplevelser fra entreprenører og kokke fra hele verden. Vi ses på Kajen!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*