Metro på Sluseholmen ligger på en byggeplads

Illustration: Metroselskabet.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det er allerede den 22. juni at metroen åbner, men på Sluseholmen metrostation ligner ikke kun stationen men særligt omgivelserne en stor byggeplads. Og det er det også. Derfor bliver adgangsvejene også lidt anerledes i starten.

.

Metroselskabet er godt klar over, at adgangsvejene til den nye Sluseholmen metro er noget bøvler. Og der kommer mange spørgsmål til selskabet om netop adgangsforhold. Det fortæller Metroselskabet på de sociale medier.

“Men mange af jer har spurgt, hvordan man kommer ind til Sluseholmen metrostation, når vi åbner, for her er den nye metrostation omgivet af andre byggerier. De andre byggerier i området er ikke nået helt så langt, som metrobyggeriet er, og derfor bliver adgangsvejene til metrostationen lidt anderledes i starten”, skriver selskabet.

.

Sådan kommer du til metroen

Hvis du kommer fra Sluseholmen-siden, så får metroen etableret en midlertidig gangbro over vandet fra Etta Camerons Vej, så tæt på åbningsdagen som praktikken gør det muligt.

Med en midlertidige gangbro kan man komme direkte til bitrappen, som er en almindelig trappe. Det er den trappe, som vender mod Sluseholmen.

“Etableringen af den midlertidige bro er afhængig af andre end blot os, så vi kan ikke love, præcis hvornår den står klar – men den kommer på plads, så hurtigt det er muligt i tiden omkring åbningen”, skriver metroselskabet.
Fra Sjællandsbroen kan man komme ind til hovedtrappen, rulletrapperne og elevatorerne, men i starten efter åbning er der ikke adgang til stationspladsen oven på metroen og derfor heller ikke mulighed for at komme fra bitrappen til hovedtrappen over jorden.
“Når de andre byggerier i området er nået lidt længere, så regner vi med at kunne gøre adgangsvejene lidt mere fleksible. Det fortæller vi mere om til den tid”, lyder løftet fra metroselskabet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*