Sats bekræfter i pressemeddelelse: åbning på Sluseholmen 18. marts

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Selvom det har været kendt et stykke tid, så er det først i dag at Sats har udsendte den officielle pressemeddelelse: Den 18. marts åbner SATS dørene til SATS Sluseholmen.

.

De lokale har joket med åbningen mange gange, For SATS har igen og igen – og igen og igen. Og igen .., lovet, at nu åbner fitnesscenteret. Uden det er blevet til noget. Men nu skulle den være god nok.

SATS Sluseholmen bliver – i følge pressemeddelelsen – et lyst og moderne fitnesscenter, med udsigt over kanalen og med et stort udvalg af spritnyt træningsudstyr, specialområde til funktionel styrketræning, 11 løfteplatforme, et varieret udvalg af holdtræning og en sauna hvor der kan slappes af efter træningen.

“Vi ser frem til at vise vores nyeste fitnesscenter frem og opfordre flere til en mere aktiv hverdag. Med et helt nyt fitnesscenter i Sluseholmen vil beboere og medlemmer i nærliggende områder, få et endnu større og varieret træningstilbud lokalt”, siger Caroline Angelo, regionschef i SATS.

.

Find træningsglæden

Udover de nye træningslokaler og det inspirerende træningstilbud vil fitnesscentret have veluddannede og erfarne personlige trænere og instruktører, som er klar til at hjælpe endnu flere med at finde træningsglæden og til en sundere livsstil.

“Vi ønsker at skabe et inkluderende og motiverende træningsmiljø, hvor alle føler sig velkomne og inspirerede til at nå deres sundheds- og træningsmål. Vi ved, at geografisk nærhed kombineret med et bredt træningstilbud og personlig opfølgning er det, der er nødvendigt for, at de fleste kan få fysisk aktivitet ind i deres hverdag”, tilføjer Katja Flensborg Stamer, Club Manager i SATS Sluseholmen.

.

Kom til åbningen

Katja opfordrer og inviterer alle, der er interesserede i at træne i SATS Sluseholmen, til at besøge fitnesscentret fra og med åbningsdagen den 18. marts. Centeret vil være åbent og bemandet alle ugens dage fra kl. 05-23.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*