Se udstillingen Café Céleste af Jasper Sebastian Stürup på Havneholmen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Den lille udstillingslokale “Kunstvinduet” på Havneholmen åbner fra den 10. marts en ny udstilling. Det er med kunstneren Jasper Sebastian Stürup.

.

Jasper Sebastian Stürup er først og fremmest kendt for sin praksis med frihåndstegning, der er kernen i hans værk. Han arbejder multidisciplinært i en række medier, herunder maleri, grafik, skulptur og tegning.

Hans motiver indeholder billeder, der er skabt gennem delikate og reduktive tegnede linjeformer. Ofte med kun få eller endda en enkelt farve.

Det stemningsfulde sprog skildrer ofte figurer fra hans egen sfære såvel som fra musik og poesi, der også fremtræder i titlerne på Stürups værker.

.

To værker udstilles

På udstillingen “Café Céleste” viser Stürup to nye malerier i meget forskellige størrelser. Det store er 180 x 130 cm, det lille er 40 x 30 cm. Begge malerier forestiller en kvinde på café. Malerierne er malet med akryl, olie og guldpigment på satin.

Jasper er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og har siden de tidlige 90’ere deltaget i en lang perlerække af udstillinger både i og uden for Danmark.

Han er repræsenteret på kunstmuseer i ind- og udland – blandt andre: Arken, Horsens Kunstmuseum, MoMA, MUST Stavanger og SMK.

At en så anerkendt international kunstner nu har fundet vej til Havneholmens lille kunstvindue, er lidt af en bedrift.

.

Postrum blev til galleri

Galleriet holder til i et ganske lille lokale, der egentlig skulle være brugt som postrum eller lignende i bebyggelsen, men sådan kom det ikke til at gå.

I stedet kan alle nyde de mange spændende udstillinger, der over årene har været i lokalet. Der er ikke åbningstider, men døgnet rundt kan udstillingerne beses udefra.

Udstillingen varer til og med den 10. april.

Hjemmeside: jaspersebastiansturup.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*