DEBAT: Farcen om Njals Tårn på Amager fortsætter

Finn Rudaizky. Foto: Viroj Jienwatcharamongkhol / Havnefronten.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print
DEBAT: Af Finn Rudaizky, Medlem af Borgerrepræsentationen, Dansk Folkeparti

 

Historien om det grimme Njals Tårn bliver bare ved og ved, mens frustrerede naboer blot kan se til.

Helt tilbage i 2020 stoppede Teknik- og Miljøforvaltningen bygningen af tårnet, da den beton der blev brugt ikke var sikker nok.

Siden da har Bach Gruppen, som står bag tårnet, leveret den ene undskyldning efter den anden i et forsøg på at forklare, hvorfor alting er gået i stå.

.

Eksperter manglede

Først handlede det om, at man ikke kunne finde den ekspert der skal kontrollere arbejdet. Nu lyder forklaringen på, at endnu en ekspert mangler, før Bach Gruppen kan sende en ansøgning afsted om at færdiggøre det projekt som på ingen måde er en gave til Amager.

Teknik- og Miljøforvaltninger fastholder en optimisme om, at projektet snart bliver færdigt. Hvordan forvaltningen nu på fjerde år tør tro på en snarlig afslutning af projektet er forestående, er svært at forstå.

.

Grimt byggeri

Fornyelig skrev en nabo til tårnet til mig med spørgsmålet om, hvornår det grimme byggeri er afsluttet. Jeg gik videre til forvaltningen med spørgsmålet og ovenstående bygger på deres svar.

Amager kan ikke være tjent med først at få et halvfærdigt tårn som ikke levede op til den kvalitet der kræves, for derefter fortsat at måtte leve med den skamstøtte som tårnet er blevet.

Dette projekt er under al kritik, og Bach gruppen burde skamme sig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*