Tivoli afslører tre Fredagsrock-navne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Tivoli fortalte sidste år, at det verdenskendte britiske boyband Take That indtager Plænen den 28. juni. Nu kan det afsløres, at Coco O., Rasmus Seebach og Saveus også bliver del af årets Fredagsrock-program.

.

Fans kan med fordel allerede nu sætte kryds i kalenderen den 12. april, når en af Danmarks helt store R&B- og soulstemmer Coco O. indtager Tivoli. Publikum kan se frem til hits som Soldier, Arms og Unlocksamt nyere sange. Coco O. er et stærkt livenavn, og hendes koncerter har med deres koreografi, lysshow og særegne vokalharmonier et internationalt præg.

.

Hele Danmarks Rasmus

Rasmus Seebach har for længst slået sit navn fast som en af Danmarks mest populære og flittige hitsnedkere.

Med hits i sangkataloget som Natteravn, Olivia og Tusind Farverer han garant for at kunne samle generationer på tværs, hvilket ikke har set sit lige siden Kim Larsen.

Når Rasmus Seebach inviterer til fest på Plænen, er der helt sikkert udsigt til fællessang og fest.

Rasmus Seebach er også snart aktuel i Askepot – The Musical, hvor han leverer musik og tekster og måske synger han også en eller to sange fra den nye musical? Det må tiden vise. Krydset i kalenderen skal i hvert fald sættes den 21. juni kl. 22:00

.

Plænen er bare noget særligt

”At give koncert på plænen i Tivoli betyder noget helt særligt for mig. Som ung stod jeg selv og skrålede med blandt publikum og havde en fest med vennerne. Derfor er det stadig en helt speciel oplevelse for mig at stå på netop den scene. Jeg kan love alle, at mit band og jeg vil gøre alt for at skabe et brag af en festaften! Vi spiller alle dem, du kender, og måske en enkelt af de nye. Jeg glæder mig til at fyre den af i Tivoli!”

.

Saveus

Årets Fredagsrock-sæson er den 27. i rækken. Programmet er fortsat i proces, men det kan afsløres, at det bliver rockbandet Saveus, der kommer til at afslutte årets Fredagsrock-sæson.

Der er næppe mange, som ikke anerkender forsangeren Martin Hedegaards store musikalitet og kraftfulde stemme.

Nogen vil endda gå så langt som at mene, at han er blandt de allerbedste mandlige sangere i Danmark.

Det må være op til publikum at afgøre, når de kan se frem til en velbesøgt afslutningskoncert den 20. september kl. 22:00.

.

Take That er jo afsløret

Tivoli afslørede i 2023, at det britiske boyband Take That, som tager på turné i 2024 også slår vejen forbi Tivoli den 28. juni 2024 kl. 22:00.

Boybandet består af Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen.

Med sig har trioen sange fra deres nye album ”This Life” og et imponerende bagkatalog af hits som Back for Good, Patience, Rule the World mm.

Tivoli åbner den 22. marts kl 11:00

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*