Brødbar klar på Christianshavn

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Anders Bo Petersen

 

Christianshavn har fået en ny lækker brødbar, hvor det er Richard Hart, medejer og chefbager på Hart Bageri, der er ankermand.

Brødbaren er åbnet på hjørnet af Strandgade 108, hvor naboen Restaurant 108, Michelinstjerne og Nomaejerskab til trods, måtte kaste håndklædet i ringen som endnu et offer for coronakrisen. Den medfølgende, lille kaffebar røg med i svinget.

Den nye brødbar har både klassisk brød og wienerbrød bagt af bageren, som hidtil kun har holdt til på Frederiksberg. Og ligesom den forrige kaffebar er det muligt at sætte sig i baren med kaffe, te, vin og snacks i løbet af dagen og aftenen eller købe bagværk med hjem til morgenbordet.

 

Satser på høj kvalitet

“Vi har grebet chancen for at åbne et nyt sted og glæder os helt vildt. Ligesom på Frederiksberg vil vi selvfølgelig tilbyde surdejsbrød, rugbrød og wienerbrød til lokalmiljøet, og så har vi også siddepladser i brødbaren. For mig er det en fantastisk mulighed for at vise København, hvordan vi selv elsker at spise brød”, siger Richard Hart.

Han er glad for muligheden og håber, at kunderne i samme omfang vil nyde at komme forbi på alle tidspunkter af dagen.

Brødbaren vil også servere en række oste og pølser, som kan nydes på stedet eller tages med hjem, ligesom der vil være udvalg af andre varer til morgenbordet. Richard Hart har også samarbejdet med Nomas sommelier om et vinkort til stedet, der kompleterer brødretterne.

 

Tea på kortet

Richard Hart er opvokset i London, og som en hilsen til fødelandet vil Brødbaren også tilbyde en række britisk inspirerede tecocktails.

“Te har været en del af hele mit liv. Jeg har simpelthen fået det ind med modermælken. Om morgenen kan jeg drikke en hel kande, og om aftenen kan jeg finde på at pifte den op med et lille skvæt whisky”, forklarer Richard Hart.

Hart Bageri åbnede på Frederiksberg i 2018 og har siden serveret genfortolkninger af danske bagetraditioner til lokalmiljøet. Alt er bagt fra bunden i små portioner og med håndværket i fokus hos Richard Hart, som med et internationalt hold i ryggen har været med til at løfte barren for surdejshåndværket i byen.

 

Billedtekst:

Richard Hart vil levere kvalitetsbrød til Christianshavn. Foto: Ditte Isager / PR foto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*