Buddet kommer med plantepakker fra Teglholmen

Mathias (tv), Torfin og Tobias (th) står bag plantepakken, der leverer grønne planter lige til døren. Foto: PR foto.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

 

Mangler du planter til boliger, og er du lige lidt i tvivl om hvilke, der lige vil passe derhjemme, så er der nu råd at hente, for på Teglholmen har Mathias Christoffersen, Torfin Georgsen og Tobias Hyldeborg kastet sig ud i webshop, der leverer netop det: planter.

Plantepakken er en webshop, der sælger pakker med planter á tre styks. De har valgt planterne ud fra holdbarhed, funktion, og rum.

”Vi giver vores kunder en idé om, hvordan de kan bruge planten og guider i, hvor den skal stilles i hjemmet samt giver tips til pasning. Vi har fx Eat, Shower, Love-pakken (et ordspil på Eat, Pray, Love-filmen), der indeholder en plante til køkkenet, en til badeværelset, og en til soveværelset”, fortæller Mathias Christoffersen.

 

Plads til online plantesalg

Der er ikke så pokkers mange, der sælger planter på nettet. Og det er der flere årsager til. En af dem er transporten, men den mener de tre iværksættere at have fundet en løsning på.

”Vi har kastet os ud i at sælge planter på nettet, fordi der er et hul i markedet. Planter er svære at sende, og derfor tror vi flere holder sig fra det. Vi har taget udfordringen op og brugt meget tid på at finde den rette emballage og logistiske setup. Rent logistisk har vi brugt tid og fået gode aftaler på plads. Vi har vores lager lidt uden for København, hvor vi pakker og får planter ind direkte fra danske gartnerier”, fortæller Mathias Christoffersen, hvis virksomhed bruger GLS til at få varerne frem.

For ham er planter langt fra fremmed, for han er vokset op i en familie, hvor det at sælge planter har givet brød på bordet siden 1998.

 

Vil udvide med nye koncepter

Allerede nu har de tre iværksættere fokus på, hvordan de kan vokse og blive det naturlige valg.

”Vores ambition er at blive den foretrukne online planteforretning med gode produkter og skarpe priser, hvor alle kan være med – men vores helt kortsigtet plan er, at vi inden længe lancerer et B2B-koncept, hvor virksomheder kan bestille plantepakker til deres medarbejdere og nye ansatte. Det kan være i stedet for en buket. Vi skal også kunne levere større planter på 80-150+ centimeter – det kræver en del rent logistisk”, siger Mathias.

De tre iværksættere arbejder stadig i deres oprindelige jobs.

”Vi arbejder alle tre med et ikke-håndgribeligt produkt. Torfin arbejder med e-learning, Tobias arbejder med online markedsføring i en bogføringssoftware-virksomhed, og jeg selv er selvstændig freelance i reklame/kommunikationsbranchen. Men vi havde alle tre et ønske om at få beskidte hænder med et håndgribeligt fysisk produkt, og valget faldt på planter”, siger Mathias.

Du kan finde dem online på plantepakken.dk. Af andre virksomheder, der leverer grønne planter til døren, finder du blandt andet Greenify på Islands Brygge – dog i et noget højere prislag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*