Christianshavns Bogfestival vender tilbage

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Efter at have været corona-ramt som så meget andet er Christianshavns Bogfestival tilbage. Den løber af stablen fra den 10. juni og 10 dage frem med et hæsblæsende program, der inviterer det læselystne publikum – og andre nysgerrige – på en litterær ø-rejse. Under temaet ”Intet menneske er en ø” går turen både ud i verden og ind i os selv.

”Christianshavns Bogfestival vender i 2021 blikket mod verden omkring os – men retter det samtidig også indad imod os selv. Med litteraturen som guide inviteres publikum på en litterær tur til både nære og fjerne verdener, når festivalens arrangementer på forskellig vis belyser fiktionens evne til at skabe rum for drømme, eskapisme og refleksion”, fortæller Mads Skov Hendrich, der er Kommunikationsmedarbejder ved Kulturhuset på Islands Brygge, der også er en del af arrangørkredsen.

 

Forfattersamtaler

Årets festivalprogram dækker over litterære arrangementer af forskellig slags. Christianshavns Bogfestival har bl.a. en række af samtaler med nogle af landets mest aktuelle og fremtrædende forfattere.

På festivalens åbningsdag kan man opleve bogaktuelle Josefine Klougart i samtale med redaktør Jakob Sandvad på Copenhagen Contemporary om Klougarts kommende roman. Senere er Kirsten Thorup i samtale om romanen ”Indtil vanvid, indtil døden” i Stanleys Gård på Christianshavn.

Senere er der plads til anmelderroste og prisvindende forfatternavne som Leonora Christina Skov, Ida Luka Holmegaard, Peder Frederik Jensen, Anne-Lise Marstand Jørgensen, Asta Olivia Nordenhof og norske Vigdis Hjorth, der alle vil tale om deres aktuelle værker i samtale med en række skarpe og nøje udvalgte samtalepartnere.

Er man ikke til forfattersamtaler, så var det måske noget med Poetisk Spilleaften i Christianshavns Beboerhus eller fabulerende fodrejse fra Holmens Kanal til Amager i selskab med blandt andre Marianne Larsen og T.S. Høeg eller – for at komme helt ned i gear – interaktivt foredrag ved psykolog Nina Werner i Sofiebadet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*