DBAs supersælger er fra Bryggen

Danica bruger området langs havnen rigtig meget – når hun ikke lige bruger tiden på at sælge på nettet. Foto: DBA Guide.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen og Julie Schoen / DBA Guide

 

30.000 kroner. Så mange penge har 34-årige Danica Chloe Paetzold fra Islands Brygge det seneste år tjent på at sælge stort og småt fra sit hjem. Ting, hun alligevel ikke skulle bruge længere. Hun sælger alt fra møbler, tøj og nips på DBA – der i gamle dage var en trykt avis med navnet Den Blå Avis, men nu er rykket online – og sælger også på andre online platforme.

Der er ikke noget nyt over at købe og sælge brugte effekter. Men med nettet som platform, er der kommet både hurtige og effektive salgsmuligheder. Det mærker Danica en del til, for sidste år fik hun solgt for 30.000 kroner.

Når hun ikke sælger på nettet, så blogger hun på nettet på danicachloe.dk, hvor mode, indretning og oplevelser med mere er i centrum.

Selv får hun den bedste handelsoplevelse ud af at sælge børnemøbler.

”Når jeg sælger børnemøbler, møder jeg altid vordende forældre, der er spændt på den kommende fremtid. Det er et meget specielt øjeblik at møde mennesker det sted i deres liv, fordi man selv så tydeligt husker den periode”, siger Danica om salgsoplevelsen.

Prismæssigt måske ikke der, hvor der tjenes mest, for netop alt hvad der har med børn at gøre, er der rigtig meget af på nettet.

 

Penge i det sjældne

Det er der så til gengæld ikke af Bjørn Wiinbladvaser.

”Min bedste handel prismæssigt var måske, da jeg solgte en Bjørn Wiinbladvase, som viste sig at være utrolig populær, mens vores gamle store spisebord tog længst tid og var mest besværligt at komme af med”, siger Danica.

Hun overvejer altid, om ting nu skal sættes til salg. Og noget har hun også fortrudt efterfølgende.
”Der er røget nogle vaser og plakater gennem tiden, som jeg vil ønske, jeg havde beholdt. Men det sværeste at skille sig af med, er mine børns møbler og sager. Det gør ondt hver gang, selvom vi ikke bruger det længere”, siger Danica, der også er sikker på, at visse ting aldrig skal til salg.

”Vores klassiske designerlamper, vores Muuto Stacked-reol og Albert-stolen. De ting fra mit hjem kommer jeg aldrig til at sælge”, siger hun.

Prøv selv

Det er ikke alt, som Bryggens supersælger synes er lige egnet til DBA. Der er det mest møbler, mens tøj sælger hun via fysiske loppemarkeder eller på sin Instagram. Børneting ryger enten på DBA eller Reshopper.
Har du fået smag for at sælge online, så har Danica også et par gode råd.

Tag pæne billeder, hvor tingen er placeret i nogle pæne omgivelser, skriv en indbydende og informativ tekst og vær fleksibel i forhold til uddybende spørgsmål og mødetider. Sæt også altid prisen et par hundrede kroner dyrere end din smertegrænse, da folk altid vil forsøge at presse prisen”, lyder det sidste råd fra 34-årige Danica Chloe Paetzold.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*