Fejr Mændenes internationale kampdag med Poetry Slam i Skuespilhuset

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

 

Skuespilhuset huser på Mændenes Internationale Kampdag et noget anderledes ”Poetry Slam” arrangement, hvor de går i gang med at undersøge, hvad en rigtig mand egentligt er. Det er Peter Dyreborg og Det Kongelige Teater, der inviterer til Poetry Slam i Skuespilhuset den 20. november – endda helt gratis.

Poetry slam er en konkurrence i ”spoken words”, som spænder over alt lige fra episke digte til hardcore rap – og som indeholder en god portion sproglig finesse, humor og nerve.

Denne lørdag er konkurrences tema ”Mand og mænd på alle mulige måder,” og man skal derfor fejre Mændenes Internationale Kampdag og undersøge, hvad en rigtig mand egentligt er – både i dag og i fremtiden.

 

Godt besøg

I løbet af aftenen får man besøg af nogle af Københavns allerbedste poetry slammere, og slaget vil blive ledt af Peter Dyreborg, som er tidligere dansk mester i poetry slam og i øvrigt har 10-års jubilæum på Det Kongelige Teater i år.

Arrangørerne lover, at det bliver underholdende, det bliver tankevækkende, og det bliver gratis. Vil man med, så skal man skynde sig ind og booke en billet på kglteater.dk.

Husk at man skal have gyldigt corona-pas for at komme i teatret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*