Kigkurrens grønne plet får flere penge

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

En lille grøn plet på Islands Brygge er i denne periode ved at blive omdannet fra en delvis vildvoksen og betonoverstrøet plet til en lille grøn have med bænke, hvor folk kan nye det grønne og stilheden. Og det er så god en ide, at først Amager Vest Lokaludvalget bevilgede penge til projektet og siden øvrige interessenter.

Således har Islands Brygges Lokalråd, der er tovholder på projektet, fået tilsagn om yderligere økonomisk støtte til projektet på i alt 156.500 kr. Det er 90.000 kr. fra Biodiversitetspuljen og 66.500 kr. fra Nordea Fonden. Det skriver formand for lokalrådet Jan Oster i en orientering.

Arbejdsgruppen bag den lille bypark midt på Islands Brygge har senest reduceret noget af bevoksningen på grunden for at undgå, at uønskede gæster overnattede på grunden og var i weekenden i gang med at indsamle sten og murbrokker for at forskønne området.

Der er allerede placeret borde og bænkesæt på området. En gave fra By & Havn, der har været i gang med at tømme det konkursramte vandrehjem på fælleden, der snart skal rives ned til fordel for byggeriet af Fælledby på den såkaldte campinggrund. Der mangler dog fortsat en del før området ved Kigkurren fremstår som en lille bypark.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*