Lokalavisen Havnefronten 10.-11. marts 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

En vanvidssejler har fået seks måneders fængsel og udvisning af Danmark efter han sidste år i narkopåvirket tilstand sejlede rundt i havnen i en stjålen speedbåd, som han fik kilet fast under Slusen.

Så synes embedsmændene i Teknik- og Miljøforvaltningen, at man skulle lempe på støjreglerne, så man kunne få lov til at spille yderligere et par timer med soundbokse frem til midnat. Blandt andet i Havneparken på Islands Brygge. Det synes politikerne mildest talt var en dårlig ide, så de forkastede forvaltningens forslag, så der nu er et egentlig forbud fra om aftenen alle ugens dage.

Byggeriet på Campinggrunden på Amager Fælled er gået igang og det har fået en gruppe til at prøve at blokere for byggeriet. Da de ikke ville efterkomme politiets ordre om at flytte sig blev fem af dem arresteret og taget med på stationen.

Børneforældrene på Teglholmen og Sluseholmen må kigge i vejvisere efter flere pasningspladser i år. For først næste år står en ny kommunal institution klar til at tage presset. En privat institution bliver det heller ikke til, for det har regeringen og deres støttepartier forbud. De kunne nemlig i princippet tjene penge, men den argumentation forstår ikke alle politikere meget af. Lokalavisen Havnefronten har været fordi en af de eksisterende private institutioner og her kan de ikke genkende billedet af dem selv som grådige kapitalister, der udnytter børn til profit.

Og så har kirkeskibet på Teglholmen stor succes med deres arrangementer for babyer. Lokalavisen Havnefronten har den historie.

Og trænger du til at komme forbi et nyt udflugtsmål, så ligger den gamle DSB by på arealet bag Fisketorvet. Her har kreative iværksættere startet Banegaarden, der i ni gamle trælader åbner op til et mekka af madoplevelser.

Det er meget mere kan du læse i Havnefronten – både online og i en af de fysiske aviser, som vores bude er på vej rundt med.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*