Lokalavisen Havnefronten 12.-13. august 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Det går ikke super hurtigt med at få etableret en ny cykel- og gangbro mellem Enghave Brygge og Islands Brygge. I årtier har den været tegnet ind i lokalplanerne – uden det er blevet til noget. Nu går Cecilia Lonning-Skovgaard og Venstre en nyt forsøg efter de i foråret fik de øvrige politikere forpligtet på at en plan skal være klar inden åbningen af metroen.

Så fortsætter Lagkagehuset sin ekspansion. Denne gang ved at åbne på Sluseholmen. Kæden – der startede på Christianshavn – er rigt repræsenteret i Havnefrontens område, hvor beboere og gæster åbenbart godt vil betale en del ekstra for den gode kvalitet.

Bryggens Mette Frobenius tager på turne – og gæster også hjemmebanen i Kulturhuset på Bryggen og biblioteket på Christianshavn.

Og så har 24-årige Alexander Gammelgaard Sevel fra Teglholmen kastet sig over at sælge naturvin fra lejligheden – og det går faktisk ganske glimrende. Naturvine produceres sjældent i kæmpe oplag og derfor er der også tale om en nicheforretning, der ikke destod mindre vagte stor begejstring, da Havnefronten foodie skribent Mikkel Bækgaard var forbi.

Det er en million milliard andre ting kan du læse om i denne udgave af Lokalavisen Havnefronten, der husstandsomdeles langs havnefronten og kan hentes i områdets supermarkeder 🙂

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*