Lokalavisen Havnefronten 15.-16. december 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Så er årets sidste udgave af Lokalavisen Havnefronten på gaden.

Det er mega populært at bo på Islands Brygge og kvadratmeterpriserne er nogle af byens højeste. Men en 20 år gammel helhedsplan for dele af Bryggen har aldrig rigtig virket. Bydelens såkaldte handelsstrøg rummer kun en Netto, den grønne græsplæne bliver misbrugt til aggressive soundboksfester og beboerne hænger på regninger for alt fra oprydning til renovering af kajanlægget ved Bryggebroen (ikke selv broen, som det fejlagtigt er angivet i den trykte udgave).

Så har Bygningsstyrelsen opgave et større kontorbyggeri bag Blox, der skulle have sendt Ministeriernes Børnehus ud i en ukendt fremtid. Men Københavns Kommunes planer er fortsat ikke kendte.

AP Pension har netop solgt en ejendom på Enghave Brygge kun ni måneder efter den stod færdig. Ikke fordi de er utilfredse med den, men fordi de på den korte tid har kunne få en fortjeneste på et stor millionbeløb ved at sælge til en udenlandsk investor.

Distortion rykker ned til havnen – blandt flere nye stedet. Det giver en fest under Langebro og til Lille Langebro når vi når frem til juni måned.

Og så er der valg til Lokaludvalgene. Og hvis du ikke har hørt om dem, så har du en mulighed for at blive lidt klogere i denne uges udgave af Havnefronten, hvor vi besøger et af de fire lokaludvalg, som dækker Havnefrontens udgivelsesområde.

Vi har også været forbi siloerne på Bryggen, som opstart på en lille mini serie om siloer. Det er Wennberg siloen, der var Sojakagen men i dag rummer boliger lige ned til Københavns havn – og er med til at fastholde det gamle industrielle havnepræg.

I en anden serie, har vi været forbi husbådsmiljøet i Københavns havn. Det har fået nogle til at drømme om en båd på havet – men… det er faktisk ikke så let at opfylde den drøm. Der er pr. dd. nemlig kun to både til salg i hele havnen.

Det er en millard andre historier kan du læse – helt gratis – i denne uges udgave af Lokalavisen Havnefronten, der samtidig går på juleferie og er tilbage i uge 2 med en ny trykt avis.

Bor du langs havnen, så leverer FK distribution og egne bude aviserne til alle husstande i cirka 20.000 eksemplarer. Får du den ikke, så kan du finde et trykt eksemplar blandt andet hos områdets supermarkeder (minus Føtex på Fisketorvet).

https://issuu.com/havnefronten/docs/havnefronten_20211215_comp

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*