Lokalavisen Havnefronten 20.-21. oktober 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Ny udgave på gaden. Her kan du læse masser af lokale nyheder. Blandt andet om en årlig ekstra regning på 50.000 kr., der kan risikere at ramme de husbådejere, der ligger i området omkring Holmen, da By & Havn står til at overtage område som følge af sagen omkring Fredens Havn.
Så kommer el-løbehjulene tilbage. Bare ikke på Christianshavn og på Bryggen. Men på Engholmene, Teglholmen og Sluseholmen. Og hvordan det kan være, det kan du læse mere om i denne uges avis.
Der kommer vi også forbi den 20 år gamle cykelbane Copenhagen Dirt på Holmen, som kommunen vil lukke. Den har aldrig haft en tilladelse og den ligger på den fredede vold. Men politikerne vil se, om der mon ikke kan være en udvej. Så har vi været forbi Cafe Krôyers på Krøyers plads. Et lille stykke Paris i København – og ja – du må gerne bruge dit skolefransk når du bestiller.
Og så ser det ud til, at der med – for Københavns Kommune – med ekspresfart er en ny badezone på vej til Teglholmen. Måske meget godt for hele sommeren har brugerne badet præcis der.
Og så har Havnefronten et par gode bud på hvor Halloween kan fejres henne.. .med og uden børn.

Havnefronten 20211020 Compressed

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*