Lokalavisen Havnefronten 6.-7. oktober 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der bliver vedtaget massevis af almene boliger i lokalplanerne. De bliver bare ikke bygget, for grundpriser, materialer, håndværkerlønninger etc., gør det for dyrt. Nu efterlyser Socialborgmester Mia Nygaard handling, så der kan komme billigere (ikke at forveksle med billige) boliger til københavnerne.

Så har et nyt naturkort afsløret, at der ikke er noget vild nature på det byggefelt på Fælleden, hvor Fælledby skal ligge. Netop naturværdierne har ellers været et af argumenterne imod byggeriet.

Så har Bryggen fået en ny blomsterbutik – og så ikke alligevel. For det er langt fra en traditionel butik, men alligevel evner Stine Nørgaard Bjerg med Fleur at levere blomster og især buketter. Vi har besøgt hende.

På Sluseholmen har vi besøgt et fitness-center, der så ikke er et fitness-center. Men træne kan du i hvert fald. Men fordi det er så meget mere end bare træning, så formulerer indehaver Sune Kærn det istedet således: “Vi er et sted, hvor vi hjælper folk med at performe allerbedst – både fysisk og mentalt”.

Der er jo blevet uddelt Michelin-stjerner – og samtidig også Plate Michelin. Michelin Plate bliver ifølge Michelin givet til rigtigt gode restauranter, som guiden dermed anbefaler. Vi har talt med et par stykker i Havnefrontens område (vi har hele ni af slagsens) om hvad den rosende omtalte betyder.

Så har vi fået besøgt Møllers Hjemmebag på Engholmene. Faktisk har vi skrevet om Niels Møller og hans hjemmebag flere gange. Men nu har vi også fået besøgt ham og hans nye brødudsalg, der får folk til at stå i kø efter lækkert surdejsbrød.

Det er rigtig meget andet, kan du læse meget mere om i denne uges udgave af Havnefronten. Den omdeles som altid langs Havnefronten til folks postkasser, men kan også findes hos områdets supermarkeder, biblioteker, kulturhuse mm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*