Lokalavisen Havnefronten 22.-23. september 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der skulle være kommet et nyt hotel ved havnen – nærmere bestemt på Enghave Brygge. Men det ser ud til at være droppet. I hvert fald fortæller Teknik- og Miljøforvaltningen, at developeren i stedet arbejder med et kontorbyggeri i stedet.

Så havde politikerne godt nok aftalt, at de skulle se på en stibro over havnen mellem Islands Brygge og Enghave Brygge. Men det blev ikke i denne omgang, for projektet er slet ikke med i dette års budget.

Det er en løsning på problemerne med turistbusser omkring Amalienborg heller ikke. Her var det foreslået, at der skulle laves en turistbusterminal foran Nationalbanken i Havnegade. Men en del af projektet går alligevel igang. For der er fundet penge til at lave cykelstier i Toldbodgade – og dermed ryger en af de store gader for byens turisttrafik.

I øjeblikket er – naturligvis forsinket – kommunen i gang med at lave to nye stoppesteder til havnebusserne. Går alt efter planerne – altså de nye planer – så er arbejdet færdigt omkring årsskiftet.

Det er en hulens masse mere, kan du læse om i Havnefronten, som er på vej rundt i postkasserne langs havnen – og kan hentes i områdets supermarkedet – dog ikke Føtex på Fisketorvet.

Havnefronten 20210922 C

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*