Lokalavisen Havnefronten 7.-8. april 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er måske hele to broer på vej over Københavns havn. I hvert fald har politikerne skrevet begge broer ind i en ny politisk aftale. Begge bliver for cyklister og fodgængere. Den ene kan bryggeboerne og de nye beboere på Engholmene glæde sig over. Den anden vil gå fra Toldbod og til Refshaleøen. Næste skridt bliver at finde den egentlige finansiering til projekterne.

Og så er rydningen af Fredens Havn i Erdkehlgraven igen løbet ind i problemet. Advokat Jonas Christoffersen, der gennem ti år var direktør i Institut for Menneskerettigheder og måske mest kendt som Inger Støjbergs advokat, mener ikke, at bådejerne har fået den rette vejledning i at klage over deres afgørelser. Så samtidig med at en række sager er kommet i landsretten, er andre sager nu igen centrum i en juridisk kamp. Hos Kystdirektoratet afviser man, at tingene ikke er gået efter bogen.

Så har Rugbyklubben CSR-Nanok 50 års fødselsdag. Klubben, der holder til på grænsen mellem Christianshavn og Holmen, spiller stadig – og selvom sporten er langt mere populær i UK og de tidl. britiske kolonier, har den også sit danske publikum.

Og så er Restaurant Alchemist klar i startblokken så snart regeringen og folketinget tillader man igen kan komme ud og spise. Rasmus Munk, manden bag køkkenet med uhørte to Michelinstjerner, glæder sig ualmindelig meget til at komme igang igen. Restauranten havde kun lige fået luft under vingerne med et lille år på bagen, da de to stjerner “dumpede” ind – og kort efter lukkede corona det hele ned.

Og så har Teglholmen lagt jord til en ny iværksættervirksomhed, som vil have skubbet gang i pant på engangs-take-away-udstyr på samme måde, som der er pant på flasker og dåser. Og med på holder har man allerede Dansk Retursystem, Letz Sushi, Peter Larsen Kaffe og mange mange flere.

Alt det… helt gratis i Lokalavisen Havnefronten. Det kan du iøvrigt takke vores annoncører for. Uden dem ingen lokalavis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*