Lokalavisen Havnefronten 8.-9. september 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Skal København have en helt ny busterminal til turistbusser foran Nationalbanken i Havnegade? Det er i hvert fald forslaget fra embedsmændene, der forsøger at gøre op med det kaos af turistbusser, der hersker især i området fra Christiansborg, forbi Amalienborg og til Esplanaden.
Så kommer beboerne på Margretheholmen til at vinke farvel til en pokkers masse parkeringspladser, for to nybyggeriet af bl.a. daginstitution og et botilbud snupper to ledige grunde, hvor der i dag er parkeringspladser.
Et sted hvor der også bygges er på Sluseholmen. Her har børnene lige hjulpet et par borgmestre med at plantre nye træer – på toppen af et parkeringsanlæg, hvor der i øvrigt skal være idrætsanlæg med nok noget når byens bedste udsigt.
Og så forhandler politikerne budget. Der er selvfølgelig mange flere ønsker end der er penge. Regeringen afsatte en milliard til idrætslivet – og selvom det lyder af meget, så bliver det til meget lidt, når det smørres tynd ud over landets hovedstad gennem en fem-årig periode.
Så fylder Christiania år – og det har kastet en bog om den første generation af børn født på Christiania af sig. Vi har mere om bogen i avisen, hvor vi også skriver om roklubben ved Tømmergraven, der har fået politisk opbakning til at flytte den bro, der kom til at ligge lige foran det sted, hvor alle bådene skulle i vandet. Det og meget mere kan du læse både online samt i den trykte avis, som vores bude er på vej rundt med. Avisen finder du fra torsdag også i områdets supermarkeder 🙂

Havnefronten 20210908 Komprimeret

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*