Lokalavisen Havnefronten 25.-26 august 2021

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Egentlig skulle der allerede ligge endnu en badezone i Københavns havn – ved Havnegade. Men den kan ikke blive færdig, for verden over er der mangel på forskellige varer – også træ til at få gjort projektet færdigt. Nu hedder næste deadline efterårsferien.
Der er kun en 8-9 brune værtshuse tilbage på Christianshavn – og nu er den lokalhistoriske forening gået i gang med at samle billeder og beretninger fra “gamle dage”, så historierne kan blive gemt for eftertiden.
At Amager Fælled Venner og By & Havn ligger i mere eller mindre åben krig, er vist ingen hemmelighed. Men nu kan lokalavisen Havnefronten berette, at Ankestyrelsen også overvejer at gå ind i sagen og bedt Københavns Kommune om en udtalelse. Amager Fælled Venner mener nemlig, at kommunen ikke har passet deres arbejde og har meldt kommunen til Ankestyrelsen, der nu overvejer, om de skal gå videre med sagen. Men først skal kommunen altså udtale sig.
Så har coronaen sluppet sit tag også i meget af foreningslivet og Kanalbyens If – dem kender du måske ikke – er i gang igen. Og kender du dem ikke, så kan du læse mere om dem – og mange andre ting – i denne udgave af Lokalavisen Havnefronten, som ikke kun findes online men også i postkasserne langs havnen – samt i områdets supermarkeder – minus Føtex på Fisketorvet.

.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*