Nye tegninger til hotel på Engholmene

Det nye apartment-hotel i den nye Joyn-hotelkæde. Illustration: Vilhelm Lauritzen Arkitekter.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

 

Som en del af Engholmene Business Center med kontorer, hotel og butikker fordelt på fire forskellige bygninger er nye tegninger af det kommende Hotel Joyn, der som de øvrige skal ligge langs kvarterets kommende hovedgade Nelson Mandelas Allé, ved at være klar.

Det nye hotel bliver – coronakrisen til trods – som oprindeligt planlagt med 248 værelser og bliver et såkaldt apartment-hotel med restaurant, café, fitnesscenter og co-working area.

Hotel Joyn bliver med rødbrune tegl for at matche det industrielle i området, mens taget bliver grønt i kraft af den stenurt, som skal vokse på taget og hjælpe med at suge regnvand til sig.

Det er planen, at restaurant mv. ikke kun skal være for hotellets gæster, men også være åben for lokalområdet, der dermed også får tilført endnu flere tilbud, når det hele står klart i 2023.

Med det nye hotel, som er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, er der også ved at være styr på det, developeren NPV har kaldt et Business Center. De øvrige tre bygninger bliver af COBE.

 

Populær bydel

Med to kommende metrostationer lige om hjørnet er placeringen på Engholmene ved få en endnu mere central placering i byen. Det nye hotel når dog at slå dørene op før metroen.

NPV, der udvikler området, har indtil videre haft god succes med at sælge boligerne i området; ikke mindst på det nuværende marked, hvor udbuddet under corona har været lille.

Projektet opføres imidlertid ikke alene af NPV. Man samarbejder med tyske Corestate, som også står som ejer af den lille hotelkæde Joyn.

Det nye apartment-hotel i den nye Joyn-hotelkæde. Illustration: Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*