Sluseholmen får sin egen optiker

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Der er klarsyn på vej på Sluseholmen, hvor områdets første optikerforretning regner med at åbne til september. Her står Brian Jensen og Mikkel Rosendal Nielsen klar med Rosendal Optik, en uafhængig butik med fokus på design, kvalitet og personlig service.

Tekst og foto: Mikkel Bækgaard

“Vi drømmer om at lave en optikerforretning, hvor kunderne kan få den bedste personlige service, samtidig med at vi kan tilbyde design og produkter af så høj kvalitet som muligt – og som passer til området her på Sluseholmen”, siger Brian Jensen, der er uddannet optiker og blandt andet har fem års erfaring som butikschef i en anden optikerforretning.

Brian Jensen åbner forretningen sammen med sin nevø Mikkel Rosendal Nielsen, der er uddannet sælger med speciale i optik. Og sammen udgør de derfor det perfekte makkerpar til at give beboerne på Sluseholmen den bedste service og rådgivning, når det kommer til blandt andet briller, kontaktlinser eller nye solbriller.

“Vi har talt om i flere år, at vi gerne ville starte en forretning sammen. Og da vi så fik mulighed for at leje os ind i det her lokale på Sluseholmen, så vidste vi, at tiden var inde”, forklarer Brian Jensen, der selv tidligere har boet i området og derfor med stor interesse har fulgt med i udviklingen i det nybyggede kvarter, der får mere og mere liv.

“Det er jo et superspændende område med kvalitetsbevidste beboere. Derfor glæder vi os rigtigt meget til at være med herude”, fortsætter han.

 

Uafhængig butik med bæredygtige stel

Den nye butik med navnet Rosendal Optik bliver en såkaldt uafhængig optikerforretning og er derfor ikke med i nogle af de store optikerkæder. På den måde får de to indehavere muligheden for at tilrette deres forretning helt, som de vil.

“Vi har begge haft en drøm om at være selvstændige. Og ved at være vores helt egne tror vi på, at vi kan give kunderne den bedst mulige service og oplevelse. Vi kan tilrettelægge vores forretning, helt som vi vil. Det her er et område med mennesker med god smag og mange krav, og dem vil vi gerne være med til at skabe værdi for. Og det kan vi bedst ved at være uafhængige”, forklarer Mikkel Rosendal Nielsen.

Udover at give kunderne omkring Sluseholmen en god service og et godt udvalg af kvalitetsprodukter, satser de to indehavere på at tilbyde en bred vifte af stel, fremstillet af bæredygtige materialer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*