Vi har stemt for billigere almene boliger

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Finn Rudaizky (DF) Spidskandidat til Borgerrepræsentationen og Region Hovedstaden og Cecilie Winther Kristensen (DF), kandidat til Borgerrepræsentationen og Region Hovedstaden

 

Dansk Folkeparti i Københavns Borgerrepræsentation er det parti, som siden 1. januar 2017 til 1. juli 2021 har stemt for flest af de billigere almene boliger til københavnerne. Det viser en ny opgørelse fra Indenrigs- og Boligministeriet, som Altinget har bragt

Det parti i København, som skriver og råber mest op om flere billigere almene boliger, Enhedslisten, er det parti, som får en suveræn bundplads i statistikoptællingen. Altså, Enhedslisten, som i deres valgprogram bryster sig af, hvor ambitiøse de er med hensyn til flere billige boliger, har stemt stik modsat det, de render rundt og bilder medier og borgere ind.

Udregnet i antal etagemeter, som partierne har stemt for, er Dansk Folkeparti, suverænt det parti, som faktisk 100 % har levet op til, hvad de lovede. DF har stemt for 182.975 etagemeter af billige almene boliger, mens Enhedslisten på bundpladsen kun har stemt for 63.835 etagemeter.

 

Enhedslistens fup

Enhedslistens kandidat til overborgmesterposten, Line Barfoed, har sagt, at billige boliger er Enhedslistens førsteprioritet. I praksis er det modsatte tilfældet. Ifølge den ny opgørelse fra Ministeriet, har Enhedslisten stemt imod 6 ud af 23 lokalplaner, hvor der er indsat krav om almene byggerier i de seneste fire år. Kun Konservative har stemt imod flere, viser listen.

Socialdemokraterne ligger i øvrigt nummer to på listen, mens SF, som også markedsfører sig med flere almene billigere boliger, først kommer ind på en 4. plads og langt fra DF’s flotte og målrettede resultat i kampen for, at hovedstaden skal være for andre end de rige og de smukke.

 

På Bryggen, Teglholmen og Nyholm

DF vil bygge billigere almene boliger overalt i byen. Vi har stemt for lokalplaner på Islands Brygge og Teglholmen – og vi vil gerne have nogle på Nyholm, hvis det bliver muligt.

DF vil såvel på Københavns Rådhus som i den kommende valgkamp forsøge at få det faktiske budskab ud om, hvad vi konkret gør, når der stemmes.

Vi må have afsløret den manipulering af vælgerne, som flere partier er eksperter i. Så vil du have flere af de billigere almene boliger i København, så er det nok ikke så dumt, hvis du stemmer på DF. Det er den rene vare. Statistikken giver svaret. Og vi mener og stemmer det samme før valget som efter valget.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*