Wecycle på Islands Brygge er et overstået kapital

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

De trendy cykel- og caféfolk fra Wecycle har måtte lukke butikken på Islands Brygge. Som så mange andre, så ramte coronaen cafeen hårdt og da hjælpepakkerne fra staten lod vente på sig, så var der til sidst ingen vej tilbage for folkene bag.

Ifølge Lokalavisen Havnefrontens oplysninger, så ligger der også en langvarig konflikt mellem Wecycle og udlejer til grund for lukningen.

Lokalavisen Havnefronten har været i kontakt med folkene bag Wecycle, men de ønsker ikke at bekræfte oplysningerne – eller gå nærmere ind på hvad konflikten i givet fald skulle dreje sig om – og henviser i stedet til den advokat, som har håndteret sagen på vegne af udlejer.

Wecycle-folkene kom til Islands Brygge i 2017 fra en forretning på Bremerholm tæt på Magasin. Herfra var salg af både restaurerede og håndlavede cykler, udstyr, kaffe og take-away. Et tilsvarende setup fortsatte på Islands Brygge.

Inden Wecycle rykkede ind havde en anden cafe også forsøgt sig. Ligeledes uden held. Lokalet rummede tidligere Bryggens boghandler.

Jesch

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*