Bryggebo udgiver 72 dates i gendigtet udgave

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Anders Bo Petersen

 

Bryggebo Steven Wensley kalder sig TK Bars i sin nye udgivelse ”Barsk Dating”. Han har i mange år været vidne til dating-spillet i København, hvilket har været en stor inspiration til udgivelsen.

I den sætter TK Bars vores stævnemøder under lup og viser i sine digte det, vi – ifølge forlaget – allesammen lukker øjnene for: Et virvar af bristede drømme og forskruede egoer på den Københavnske dating-scene.

Hvert digt er et lille stykke prosa, der prikker til en genkendelig situation, og højlydt hvisker de tanker, mænd og kvinder hver især gemmer bag facaden under endeløse cafe-dates. Alle vil have autenticitet og ægte kærlighed, men ingen vil give noget af sig selv i bytte.

Barsk Dating er ikke for børn og sarte sjæle. Her giver TK Bars en bredside til både mænd og kvinder og den tid, vi lever i.

”I vores søgen efter hinanden er der alt for meget MIG og alt for lidt vilje til at se ud over egne behov og ønsker. Hele paletten af følelser fra frustration til overvældelse, forvirring og vildskab er til stede, og der tegner sig et billede af en civilisation i krise. En civilisation præget af individer, der er bange for den skrøbelighed, der ligger i at indgå en relation til et andet menneske,” fortæller TK Bars i en pressetekst.

Gennem flere år har TK Bars skrevet sine digte og deltaget i oplæsninger sammen med blandt andre Claus Høxbro. Hans udtryksform lægger sig – ifølge forlaget – i en gråzone mellem lyrik på den ene side og prosa på den anden.

Med et slående billedsprog, finurlige sammenligninger og barske metaforer, skildrer han et datingliv mættet af frustrationer, som han selv har både oplevet og observeret.

TK Bars kunstnernavn er inspireret af hans fars navn. Som barn og ung skrev han både digte og noveller, men løb ind i en skriveblokering, som det tog ham 15 år at komme over. Nu udfordrer han sig selv gennem digtning. TK Bars ser ikke sig selv som debattør, men som drengen i Kejserens nye klæder, der sætter ord på det, alle andre vender blikket fra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*