Claus Frederiksen ny formand for Hekla

Claus Frederiksen
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Boldklubben på Islands Brygge – BK Hekla – har fået ny formand efter Jan Sørensen, der i mere end 20 år har været aktiv i arbejdet i Hekla. Samtidig har en række nye medlemmer fundet vej til bestyrelsen.

Claus Frederiksen har gennem de sidste syv år haft en række forskellige poster i bestyrelsen – senest som næstformand. Claus er desuden et yderst kendt ansigt i Hekla Park, da han under skiftende Covid19-restriktioner iklædt en orange vest har guidet Heklas medlemmer til bedst muligt at overholde de gældende leveregler som Coronavagt.

”Det er et godt hold, vi nu har fået sat i bestyrelsen. Jeg glæder mig til samarbejdet i den nye bestyrelse og med alle de andre ildsjæle, der lægger en uvurderlig indsats i klubben – sammen skal vi fortsætte alle de spændende tiltag, vi har gang i for at fastholde Hekla som et trygt og inspirerende samlingspunkt for vores mere end 800 medlemmer fra lokalsamfundet på Bryggen”, siger Claus Frederiksen.

”Det er selvsagt svært at erstatte Jan Sørensen og John Nielsen (netop afgået formand og kasserer), der begge har lagt mere end 20 år i bestyrelsen. Men vi vil i den nye bestyrelse arbejde for at videreføre den ånd, der har hersket i klubben under deres virke, samtidig med at vi sætter strøm til den videre udvikling af Hekla, så vi kan imødekomme og omfavne den demografiske udvikling, vi oplever på og omkring Islands Brygge, hvorfra der fortsat vil komme en masse nye medlemmer de kommende år”, siger Claus Frederiksen.

Det er to meget erfarende kræfter, som Hekla siger farvel til. Og med mere end 800 medlemmer, så har klubben også taget skridtet og ansætter nu en administrativ medarbejdet. Det sker for at sikre den daglige drift af klubben, så de frivillige kræfter kan bruges på andre områder – og så er det fortsat målsætningen, at Heklas 1. senior skal krone en flot sæson med en oprykning til serie 2.

Jesch

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*