Grundejerforening på Islands Brygge kender intet til ny dialog med By & Havn om husbåde

Der ligger blot en enkelt husbåd midt på Bryggen
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Af Jesper Schou Hansen

 

Ifølge By & Havn kommer man til at gå i dialog med bolværksejere om kommende husbåde langs havnen og peger specifik på Islands Brygge som et af områder til husbåde. Lokalavisen Havnefronten har derfor spurgt Grundejerforeningen Havnestad. Den ligger midt på Islands Brygge og har ledige bolværker. Derfor er den oplagt for By & Havn og have en dialog med.

Men formand Thomas Kjellberg Christensen afviser, at der har været en dialog med By & Havn på nuværende tidspunkt.

 

Dialog flere år gammel

”Jeg kender det kun fra den offentlige omtale. Jeg har i hvert fald ikke som formand været inddraget i nogen dialog med By & Havn omkring husbåde. Personligt er jeg heller ikke den store fan ligesom man mig bekendt ville skulle i gang med at ændre i lokalplaner, hvis man skal igennem med det”, siger Thomas Kjellberg Christensen.

Ifølge ham, så er den seneste dialog omkring husbåde i foreningsregi mere end et år gammel.

”For mere end et år siden, så var der en sondering. Men vi gik ikke videre med planerne. Og i denne omgang har vi intet hørt”, siger formanden.

 

Opkaldt fra håbefulde

Han har til gengæld hørt fra flere interesserede, der gerne vil have en husbåd placeret på Islands Brygge, efter at By & Havn på deres hjemmeside skrev om planerne og flere medier omtalte projektet.

”Dem har jeg måtte skuffe, for vi har ingen aktuelle planer om husbåde lige her og jeg ved ikke hvorfor By & Havn peger på os uden at vi lige har taget dialogen først”, siger Thomas Kjellberg Christensen, der også afviser, at der skulle eksistere en venteliste eller andet, som man kan skrive sig op på.

”Hvis man går med tanker om husbåd, så vil jeg da foreslå, at man henvender sig til By & Havn, som åbenbart snart har noget konkret. Vi har simpelthen ikke i hverken bestyrelsen eller med By & Havn haft den drøftelse igennem det senest år”, fastslår Thomas Kjellberg Christensen overfor Havnefronten.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*