Jørgen Carlo Larsen udstiller ved Kunstvinduet på Havneholmen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Genbrug er et nøgleelement i Jørgen Carlo Larsens arbejde. Som en begavet digter benytter kendte ord i nye sammenhænge, bliver kasserede objekter på poetisk vis bygget om, dekonstrueret og genskabt til en kunstnerisk helhed. Der opstår en sindrig struktur, beskueren kan gå på opdagelse i – eller ovenikøbet blive inddraget i. Er Jørgen Carlo installationskunstner? Konceptkunstner? Billedkunstner? Lidt af hvert – og alt sammen. Han er en ener i dansk kunst. Han kan ikke sættes i bås, og det er blandt andet dét, der gør hans værker så interessante.

Om sin kunst fortæller Jørgen Carlo: “Et godt kunstværk er et værk, der åbner op for flere fortolkninger og muligheder – det er for mig det optimale. Jeg har det godt med, hvis der er et konceptuelt udgangspunkt, men jeg er jo ikke konceptkunstner, som de hårde konceptkunstnere, hvor udførelsen ikke betyder noget. Jeg lægger jo meget i udførelsen.”

Billedkunstner Jesper Christiansen fortæller: “Jørgen Carlo Larsens tilgang og omgang med hverdagstingene er hypersensibel, og derfor er hans reflektioner over, hvordan ting virker, hvad de skal kunne, hvad de signalerer af drømme, altid interessante, for de opfordrer til at man både tænker forlæns og baglæns.”

Jørgen Carlo Larsen er medlem af kunstnergruppen Decembristerne. Han er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi hos Richard Winther og Bjørn Nørgaard og har udstillet utallige gange både i Danmark og i udlandet.

Tid: Søndag den 3. april kl. 15-16
Sted: Havneholmen – overfor nr. 80, 1561 København V
Offentlig transport: Tæt på Dybbølsbro Station / Fisketorvet
Bil: Parkering i Fisketorvet
OBS: Arrangementet foregår udendørs – men under tag – så tag varmt tøj på.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*