Lokalavisen Havnefronten 10.-11. august 2022

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Del på print

Næsten alt nybyggeri bliver i øjeblikket opkøbt af udenlandske kapitalinteresser. Det viser en gennemgang, som Lokalavisen Havnefronten har lavet af nybyggerier i området langs havnen. Det betyder også, at der nærmest ikke kommer nye ejerboliger til salg i København blandt de nybyggede boliger. Derimod kommer der masser af lejeboliger ud på markedet.

I samme åndedrag kan Havnefronten fortælle, at det kommende hotel på Papirøen også er blevet solgt til udlandet og åbner med tyske ejere. Og ikke langt fra Papirøen – på Krøyers Plads – har lokale synes, at der var lidt livlig suspekt handel. Med stoffer. Men to dagens overvågning af civilklædt politi gav intet resultat.

Mellem Bryggen og Enghave Brygge har politikerne længe talt om en ny cykel- og gangbro. Nu vil borgmester Jens-Kristian Lütken (V) have politikerne til at love borgerne, at der kommer en bro.

Så har vores madskribent Mikkel Bækgaard sneget sig forbi det nyåbnede Scandic Spectrum på Kalvebod Brygge – lige over for Mariott. Og nu spørger du måske dig selv: hvad skal en madskribent på et Scandic hotel. Ja – f.eks. gøre op med læsernes (og redaktørens) fordomme. For den nye restaurant har høje ambitioner om at være gourmetrestaurant.

Og så en nyhed fra vores egen verden. Fra den 1. oktober finder du udelukkende Havnefronten som digital avis, og dermed gør vi samme ved som andre aviser før os – senest BT. Så vi håber at se mere til dig på denne side fremover.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*